Dans votre région

Régions

Une femme atteinte d'Alzheimer regarde par la fenêtre
0 article dans le panier

Harrestar? Një sqarim ndihmon më tej (Albanais)

Sa më të moçëm në moshë, aq më shumë njerëz sëmuren nga alchajmeri ose sëmundje të tjera dementive. Në rastin e demencës përshkallëzohet dëmtimi i indit trunor, duke përkeqësuar kështu kapacitetin e trurit. Sot demenca mund të zbulohet që në fazën e hershme. Një sqarim tek mjeku ose specialisti ndihmon për të kuptuar se si t’i qasemi asaj dhe se si ta trajtojmë drejt atë.

Gratuit

Harrestar? Nje sqarim ndihmon me tej